Actualitat

III Jornada Cercle de Directors TIC

El Cercle de Directors TIC amb la col·laboració de Control Group, HP i Sage organitza una nova Jornada del Cercle de Directors TIC pel proper divendres 5 de maig titulada: “Leading digital Business [r]evolution”

La Jornada es desenvoluparà a les instal·lacions de l’empresa Celsa Group, membre del Cercle de Directors TIC que presentarà i compartirà les seves experiències amb un departament d’IT de més de 100 persones.

Xavier Albaladejo, Agile-Lean (Executive) Coach and Organizational Transformation a MANGO i  coordinador del Màster en Agile a La Salle Business Engineering School (URL) ens parlarà sobre l’adopció de Agile-Lean a l’empresa.

Una oportunitat única per posar-se en contacte amb els professionals del sector, aprendre i compartir experiències.

Per a més informació sobre el programa de la Jornada feu clic al següent enllaç.

 

Apunta't

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply