Actualitat

V Jornada del Cercle de Directors TIC

El proper dijous 10 de maig es durà a terme a la Universitat Internacional de Catalunya la cinquena Jornada del Cercle de Directors TIC titulada “Riscos jurídics davant els nous escenaris en Ciberseguretat i Transformació Digital”. Ens els propers mesos els departaments d’IT i les empreses se la juguen, i molt, en temes de seguretat de la informació, tant per les noves normatives que entren en vigor, com per la velocitat en que la transformació digital està entrant en les nostres corporacions.

L’agenda de la jornada serà la següent:

9.00h – 9.30h: ARRIBADA I ACREDITACIONS

9.30h – 9.45h: INAUGURACIÓ DE LA JORNADA a càrrec del Dr. José R. Agustina, Director del Màster en Ciberdelinqüència de UIC Barcelona i del Curs d’especialització en Compliance i Ciberseguretat

 9.45h – 11:45h: EXPOSICIÓ I DEBAT BAIXAT AL MÓN PROFESSIONAL

– “Mapa de riscos jurídics a la Transformació Digital de les empreses” a càrrec d’ Eloi Font, Soci-director de Font Advocats, despatx especialitzat en Internet, Noves Tecnologies i Dret Digital.

– “Estratègies de Ciberseguretat davant el repte de la Transformació Digital” a càrrec de Jordi Ruppmann, CxO Advisor. Recentment, com a CIO del RACC ha liderat la Transformació Digital de l’empresa, incloent el Subprograma de Seguretat – CiberSeguretat.

– “Experiències i lliçons apreses” a càrrec de Ramon Serres, CISO Almirall.

11.15h – 11.45h  COFFEE BREAK / NETWORKING

11.45h – 12.45h : DIÀLEG D’EXPERTS:

– “Com reaccionar davant d’incidents i dels ciberdelictes més comuns a l’empresa” amb Mònica Caellas, Advocada penalista a Molins & Silva i Juan Luis Contreras, Advocat de Gros Montserrat.

– “La figura del compliance a l’entorn digital” amb Dra. Raquel Montaner, Responsable del departament de compliance a Molins & Silva i Juan Luis Contreras, Advocat de Gros Montserrat.

12.45h -13.30h  EXPOSICIÓ I DEBAT: “Claus perquè els projectes de noves tecnologies siguin més acceptats pels treballadors i es posin en funcionament de forma fluïda” a càrrec d’ Elisardo López, Director General de Marcomdeli.

 

INSCRIU-TE!

Us esperem!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply