Actualitat

El factor humà, causa i solució de la ciberseguretat?

Llegim al portal de notícies tecnològiques Tic Beat l’article titulat “El factor humà, causa i solució de la ciberseguretat”. S’hi analitza el perill a què s’exposen els treballadors, els seus dispositius i els seus possibles errors. De fet, s’afirma que un dels factors que es menysvaloren i que podria ser un vector important en aquest canvi de paradigma és el factor humà com a porta d’entrada dels atacs i violacions de dades.
Però a l’article no només es descriuen les possibles amenaces que sorgeixen amb els empleats, sinó que també se’ls posa en valor com a actiu per prevenir, predir i actuar davant possibles amenaces de ciberseguretat.
Podeu llegir l’article sencer en aquest enllaç.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply