Actualitat

Impacte de la Covid-19 en l’ecosistema tecnològic

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya treballa en l’impacte que la crisi de la Covid-19 provocarà a l’ecosistema tecnològic de Catalunya, sobretot a nivell de la manera de treballar i al clima del negoci del sector.

L’expansió de la Covid-19 està comportant una sèrie d’afectacions a les empreses, i evidencia el que ja es posava de manifest a la darrera edició del Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya, respecte al seu baix grau de digitalització.

És per això que el CTecno ha preparat un qüestionari per saber com s’està vivint en aquests moments, com està afectant a les empreses i com s’hi estan adaptant.

Podeu contestar el qüestionari en aquest enllaç.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply