Actualitat

Obertes les inscripcions a la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”

El 22 de febrer de 2018 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 23a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” (#lanit2018), l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.

Per sisè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF) uneixen esforços per organitzar conjuntament aquesta trobada, que -una setmana abans del Mobile World Congress- inaugurarà el calendari de grans activitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del país.

No et perdis la primera gran cita de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC.

Fins al 8 de gener tindràs descomptes per inscripció anticipada. Per ser membre del Cercle de Directors Tic et beneficiaràs del preu d’entitat col·laboradora. Compra ja la teva entrada!  amb el codi de descompte 23025

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply