Actualitat

L’espai, l’última frontera de la ciberseguretat

Recentment hem llegit al diari El País l’article d’opinió “L’espai, l’última frontera de la ciberseguretat” signat per Moisés Barrio, lletrat del Consell d’Estat. Es tracta d’una reflexió interessant del ritme al qual evoluciona la tecnologia relacionant-lo amb les ciberamenaces espacials.
“Per tant, les vulnerabilitats cibernètiques en l’espai plantegen greus riscos per a les infraestructures crítiques terrestres, i les inseguretats en l’entorn espacial obstaculitzar el desenvolupament econòmic i augmentaran els riscos per a la societat.” Relata Barrio en el seu article que ens convida a pensar i donar voltes sobre com estan canviant els riscos cibernètics.
Podeu llegir l’article sencer al següent enllaç.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply