Actualitat

Un MBA d’innovació pels membres del Cercle

MBA de Innovación

Els membres del Cercle de Directors TIC podran gaudir de condicions preferents en el Master in Business Innovation, un MBA d’innovació de la UPC i Euncet.

El MBI està adreçat a professionals que, després de més de 5 anys d’experiència en el camp laboral volen millorar els seus càrrecs directius. Per això necessiten consolidar els seus coneixements en les àrees més funcionals de l’empresa, desenvolupar mentalitat innovadora, potenciar les aptituds emprenedores i reforçar les actituds directives i de lideratge.

Com ja vam veure en la darrera jornada organitzada pel Cercle dins l’IOTSWC, el paper del CIO serà molt rellevant els propers anys, per això formacions com aquestes poden ajudar en aquest camí de futur que es planteja.

És per això que el Cercle ha negociat unes condicions preferents amb la UPC i Euncet pels membres del Cercle. Qui estigui més interessat pot enviar-nos un e-mail a: admin@cercledirectorstic.com

Per més informació del Master descarregar aquest PDF

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply