Actualitat

Les prioritats en IT després de l’Estat d’Alarma

El xoc inicial generat per la crisi de la Covid-19 ja ha passat. Sembla que les coses comencen a anar millor i aviat deixarem enrere l’Estat d’Alarma. I aquí apareix la gran pregunta, ¿quines han de ser les prioritats de l’equip IT després de tot el que ha passat?
Podem afirmar que la major part dels plans IT d’aquest any han estat significativament o radicalment alterats per la crisi de la Covid-19. Com hem de continuar?
Llegim l’article de Mark Settle a Forbes “Life After The Lockdown: IT Spending Priorities Now” on es defineixen les cinc prioritats a tenir en compte: resiliència operativa, eficiència operativa, seguretat de la informació, gestió de dades i anàlisi predictiu i experiència del client.
No és el moment de reduir la despesa en IT, és el moment de pensar bé i decidir amb criteri cap a on volem anar.
Podeu llegir l’article sencer al següent enllaç.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply