Actualitat

Obertes les inscripcions a #lanit2017 amb un 50% de descompte pels membres del Cercle

La Nit d eles Telecomunicacions i la Informàtica

El 23 de febrer de 2017 l’Auditori de Barcelona acollirà la 22a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya, on hi assistiran unes 1000 persones.

Per cinquè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF) uneixen esforços per organitzar conjuntament aquesta trobada, que -una setmana abans del Mobile World Congress- inaugurarà el calendari de grans activitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del país.

Si no et vols perdre la primera gran cita de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC, no esperis més i reserva ja la teva entrada!

Demana’ns el teu codi de descompte del 50% a admin@cercledirectorstic.com   (fins el 22 de gener)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply