Actualitat

La revolució quàntica: un gran impacte a la ciberseguretat

El diari Expansión publica una entrevista amb Giorgio Maritan, exdirector general de Chupa Chups i impulsor de la primera associació mundial d’empreses quàntiques.

Al Mobile World Congress celebrat el passat mes de març a Barcelona, es va presentar una iniciativa interessant d’un grup d’empreses tecnològiques: la creació de la Quantum World Association, una associació que busca posar en contacte a empreses, investigadors, professors i universitats per promoure la mecànica quàntica.

L’exdirector general de Chupa Chups afirma: “Tota la gestió del big data podrà ser més ràpida i eficient amb la computació quàntica”. Maritan explica a l’entrevista que la segona revolució de la quàntica és una realitat i que els sectors als quals impactarà més són a la ciberseguretat, l’Internet de les Coses, les noves molècules farmacèutiques i el GPS.

Michele Mosca, CEO d’EvolutionQ Inc i cofundador de la Quantum World Association afirma en declaracions a La Vanguardia: “La ciberseguretat és una àrea on les organitzacions ja s’estan preparant avui per l’era quàntica, està impulsant el creixement d’una nova indústria que arrossegarà les tecnologies convencionals i quàntiques dissenyades per ser segures en una era amb computadors quàntics”.

La ciberseguretat és un factor clau a la revolució industrial i és fonamental gestionar-la de forma adequada.

Entrevista a Giorgio Maritan – Expansión

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply