Actualitat

VI Jornada Cercle de Directors TIC: 17 d’octubre

El dimecres 17 d’octubre es durà a terme en el marc del IOTSWC (a Fira Gran Via) la sisena Jornada del Cercle de Directors TIC titulada “Problemes resolts amb intel·ligència artificial”. El darrer comitè assessor del Cercle va determinar que seria interessant tractar casos reals d’IA. Per això, en aquesta jornada, recollim alguns casos pràctics d’aplicació d’aquesta innovadora tecnologia.

L’agenda de la jornada serà la següent:
09.20h – 09.30h: Presentació
09.30h – 10.30h: “La IA al servei de la interacció social. Casos d’ús en comunicació, treball en equip i cooperació” amb Carles Sierra, Vicedirector Artificial Intelligence Research Institute (IIIA-CSIC). Professor Adjunt University of Technology -Sydney (UTS). Professor Adjunt, Western Sydney University (WSU).
Temàtica: CityBeats (anàlisi de tuits de ciutadans per entendre que passa a una ciutat), Edutemas (formació d’equips benavinguts i competents) i uHelp (una eina d’ajuda mútua de sostenibilitat social).

10.30h – 10.45h: “Casos reals de la tecnologia de Pure aplicada a l’àmbit IOT i Intel·ligència Artificial” amb Joshua Robinson, Enginyer co-fundador de Pure Storage.Anteriorment va treballar a Google en l’equip de Data Scientists treballant amb els algoritmes de Machine Learning Joan Garcia, Responsable de l’oficina Pure Storage a Barcelona.
Temàtica: com les companyies tecnològiques milloren la satisfacció del client amb IA, IA aplicada a Investigació Mèdica i IA aplicada a Web sites / social.

10.45h – 11h: “Machine learning. Casos d’ús.” amb Javier Suárez Villafruela, Solutions Arquitect, Data, Science, Machine Learning de T-Systems.
Temàtica: Exemples pràctics de com les empreses ja estan aprofitant la tecnologia de Machine Learning per resoldre alguns dels seus problemes o millorar aspectes rellevants del seu negoci. També s’explicarà com identificar casos d’ús i quins requeriments cal complir per aplicar aquesta tecnologia. Exemples pràctics per sectors com són la predicció de la demanda de productes en el sector de la moda, la detecció del frau i anomalies en el sector utilities, la predicció dels fluxos de persones i interessos per millorar el transport i el turisme en l’àmbit de les ciutats intel·ligents, la detecció d’events i anomalies en aplicacions del sector financer i l’organització dels equips de treball mitjançant la previsió de càrrega en el sector logístic.

11h – 11.45h: Coffee Break

11.45h – 12h: “Eye tracking com a aliment pels motors en AI, l’eHealth com exemple” amb Andreu Oliver, Director de la divisió d’Eye Tracking d’Alt64 Digital,S.L.
Temàtica: Eye tracking i la seva relació fins al moment amb la intel·ligència artificial, la importància de les dades sobre les que es basa l’aprenentatge i introducció a com la intel·ligència artificial ens pot ajudar a fer realitat diagnòstics amb les dades de l’eye tracking.

12h – 12.15h: “IA aplicada en una petita empresa. Sprai: la plataforma d’IA que revolucionarà el sector de la comunicació” amb Toni Arrebola, Co-fundador de Sprai. Eudald Aymerich, Co-fundador de Sprai.

12.15h – 13h: Taula Rodona de Chatbot
Amb: Vicens Chamorro, Senior Manager Bots & AI de Sage (Chatbot de gestió empresarial, finances-comptabilitat), Esteve Blanch, CTO & Founder de Botmyself (chatbot per administracions i e-commerce), Sabrina Guzman,Directora de Producte d’Orain (chatbot per màquines: neveres, vending, parkings, autorentats…) i Isidoro Sánchez CTO de Numintec (chatbot atenció al client)

 

INSCRIU-TE!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply