Actualitat

Reunió del Cercle de Directors TIC el dia 26 d’Octubre al IOTSWC

La reunió del Cercle de Directors TIC debatrà el rol del CIO i temes de CIBERSEGURETAT relacionada amb IoT, en el congrés més important del món de IoT.

Els propers dies 25, 26 i 27 d’octubre de 2016, la capital catalana acollirà la segona edició del congrés més important del món dedicat a tecnologies i processos relacionats amb Internet de les Coses d’aplicació industrial i en aquest marc es farà la segona reunió del cercle de Directors TIC.

El Cercle de Directors TIC es reunirà al IOT Solutions World Congress (IOT SWC) per debatre el nou rol del CIO i per conèixer més a nivell de ciberseguretat en IOT. A més els membres del cercle podran conèixer de primera mà l’impacte que els últims avenços en IOT orientat a la indústria del transport col·lectiu, la distribució energètica, la sanitat, la logística aplicada als processos industrials, l’univers empresarial, la transformació de les fàbriques gràcies a la IA, la seguretat de sensors i xarxes, o els últims avenços en big data i analítica de dades, entre d’altres temes.

IoTSWC comptarà enguany amb la presència de 120 líders globals de les principals companyies TIC, i dels protagonistes que marquen tendència abordant, així mateix, solucions tecnològiques d’avantguarda que estan donant lloc a l’obertura d’una nova era de creixement econòmic i competitivitat empresarial.

Més informació:

http://www.iotsworldcongress.com/

Inscriu-te a la II Jornada del cercle de directors TIC

Programa Cercle Directors TIC - 26 octubre IOTSWC

Programa Cercle Directors TIC – 26 octubre IOTSWC

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply