Actualitat

El Cercle de Directors TIC us regala entrades per a la zona expositiva de l’IOTSWC i descomptes del 50% pel Congrés

iotswc

La data màxima per treure les entrades gratuïtes és el 30 de juny.

El Cercle de Directors TIC, en virtut de l’acord de col·laboració que té amb Ajuntament Impulsa –Ambassador 2017 del IoT Solutions World Congress 2017- , us vol regalar entrades per la zona expositiva del saló IOTSWC que tindrà lloc del proper 3 al 5 d’octubre a Fira Barcelona Gran Via. També us oferim la possibilitat d’accedir al Congrés amb un descompte de 500 €, quedant el preu final per 495 €.

Podeu veure els ponents confirmats de moment al següent enllaç.

Les entrades gratuïtes es poden descarregar des del següent enllaç fins el 30 de juny.

ENTRADA GRATUITA PER A LA ZONA EXPOSITIVA: CODI DE DESCOMPTE 111B9B47
ENTRADA AMB DESCOMPTE DE 500 € PEL CONGRÉS: CODI DESCOMPTE: 526E24AF

RECORDEU! Disponible només fins el 30 de juny.

Un cop tingueu les entrades, si voleu també podeu participar de forma gratuïta al Brokerage event per aprofitar les oportunitats de negoci i de networking de l’IOTSWC. Podeu inscriure-us a aquest esdeveniment a través del seguent enllaç.

Sobte l’IOTSWC 2017:
El proper mes d’octubre, l’Internet of Things Solutions World Congress (IoTSWC) acollirà la seva tercera edició i inclourà dos nous eixos temàtics centrats en innovacions que aviat transformaran el panorama tecnològic canviant per sempre la forma en què produïm i ens comuniquem: Blockchain i la computació quàntica. Aquests temes s’afegiran a l’estructura de conferències de l’esdeveniment líder a Internet de les coses industrial (IoT), que també abastarà temes com la intel·ligència artificial, el Big data, la transformació digital, la computació en núvol, la robòtica, els sensors, la seguretat, els objectes intel·ligents, estàndards, nous models de negoci, emmagatzematge de dades i predicció analítica.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply