Actualitat

Acompanyi’ns! DELL EMC FORUM 2016

DELL EMC FORUM 2016

El pròxim 1 de Desembre al Palau de Congressos de Catalunya se celebra el DELL EMC FORUM 2016, una jornada única sobre tecnologia en la qual els professionals del sector TIC podran conèixer de primera mà les principals tendències de mercat, novetats relatives a la tecnologia cloud , innovadors casos pràctics i compartir experiències i coneixements amb els principals especialistes i altres professionals del sector.

Assistim a una nova revolució industrial, l’avantsala d’un món més connectat i intel·ligent que mai. La nova economia digital està transformant a les persones i els negocis, creant nous reptes i oportunitats, i impulsant una innovació sense precedents.
.
Durant Dell EMC Fòrum aprofundirem sobre aquesta transformació; des de les aplicacions a les dades, la infraestructura que potencia el canvi, sense oblidar la seguretat que el protegeix.

Modern Infrastructure, Converged Systems, Workforce Transformation, Cloud Landscape i Big Data Analytics donaran resposta a les seves necessitats actuals i futures.

No es perdi aquesta oportunitat única de descobrir el que el futur de TI li ofereix, i asseguri la seva plaça avui mateix.

L’equip de Control Group estarà a la seva disposició per atendre’ls en tot el que puguin necessitar durant la seva visita a l’estand de Tech Data.

Registri’s a: https://spain.emc.com/campaign/global/forum/barcelona/registration.htm?activity_id=1092830&cmp=emc-ctd-emea-es-crs-emcfo-emcfo-techdata-dell-ccg#dell

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply