Actualitat

Els desafiaments actuals dels departaments IT

desafiaments Departaments IT

Segons el Claranet Research Report 2016 , realitzat mitjançant entrevistes a 900 responsables d’IT de tot Europa, els principals desafiaments als quals s’enfronten els departaments IT actualment són : seguretat, mobilitat i Shadow IT, manca d’habilitats, complexitat creixent …
Algunes de les conclusions d’aquest informe són:
Malgrat que la innovació empresarial és inseparable de la tecnologia que la fa possible, els líders de TI europeus dediquen de mitjana només el 11 per cent del seu temps a innovar. La resta del temps, estan ocupats en mantenir en funcionament els sistemes existents i a respondre a les incidències dels usuaris.

noticia-4-grafica1

Cada vegada més les webs corporatives, e-commerce i apps mòbils s’allotgen en el núvol pública.

noticia-4-grafica2

 

 

 

Està creixent de forma exponencial l’adopció d’un enfocament DevOps per part de les empreses, una cultura o moviment que se centra en la comunicació, col·laboració i integració entre desenvolupadors de programari i els professionals d’operacions en les tecnologies de la informació (IT). El seu objectiu és ajudar a una organització a produir productes i serveis programari ràpidament.

noticia-4-grafica3

 

 

S’espera que en els propers 5 anys els departaments IT inverteixin el 20% del pressupost en proveïdors.

noticia-4-grafica4

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply