Actualitat

Els ciberatacs a l’ordre del dia

Els ciberatacs segueixen sent una de les preocupacions empresarials més importants del moment.

Deepak Daswani expert en ciberseguretat adverteix que gairebé totes les empreses que tenen presència a Internet estan exposades als atacs de denegació de servei, més coneguts com DDoS. El DDoS busca deixar els sistemes inoperatius actuant de diferents formes depenent del servei que vulgui “demolir”.

Tot i això, no només hem de témer al DDoS, ja que el panorama del delicte cibernètic és molt extens: el malware, el hacking o el phishing també estan a l’ordre del dia.

Fa menys de mig any un ciberatac brutal va paralitzar a milions de persones deixant inactives les webs d’Amazon, Paypal, Twitter o Spotify entre altres serveis. Com va ser possible realitzar un atac a empreses tan importants de diferents sectors? El proveïdor d’Internet DyN va patir un atac de denegació de serveis.

Deepak Daswani alerta dels perills del DDos i explica el seu procediment i els seus objectius en aquest article.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply