Actualitat

VII Jornada Cercle de Directors TIC: El món as a service, nous models d’implementació, relació i contractació

El divendres 31 de maig tindrà lloc, a les instal·lacions d’HP a Sant Cugat , la VII jornada del Cercle de Directors TIC. Els proveïdors Cloud ja estan donant el pas que els allunya del típic PaaS, IaaS i SaaS, i al costat d’ells les empreses més disruptives i àgils seran les que aprofitin els nous tipus de servei que conformaran noves formes de fer negoci. Si seguir-li la pista a les diferents possibilitats que el Cloud atorgava fins ara era difícil, els CIO i els seus equips hauran de preparar-se per integrar tot un nou set d’eines possibles, especialment amb l’arribada d’Edge Computing i tecnologies IOT, que empenyeran la utilització de Microserveis i models de desplegament més flexibles i descentralitzats. Tot això permet una reducció de costos operatius i agilització de processos.

El programa de la jornada serà el següent:

PROGRAMA
9:00 – 9:15 h Acreditacions
9:15 – 9:25 h Benvinguda a HP a càrrec de Montse Serra, Directora per Espanya i Portugal de Comptes Corporatives i Solucions Empresarials de HP.
9:25 – 9:30 h INTRODUCCIÓ
9:30 – 9:40 h Nous models de contractació de serveis en l’Era Digital Pagament x Ús. (Jordi Ruppmann- Ex-CIO del RACC i col·laborador del Cercle de Directors TIC). 9:40 – 9:50 h Transformant l’experiència de l’usuari. (Montse Serra, Directora per Espanya i Portugal de Comptes Corporatives i Solucions Empresarials de HP).
9:50 – 10:00 h Plataformes de serveis en entorns de Desenvolupament/Enginyeria i Operacions. (Jaume Ayerbe, Head of Sales, Enterprise Market, Sage Spain).
10:00 – 10:10 h Solucions de software sobre plataformes que hi ha al mercat. Lliçons apreses. (Rosa Mª Cortada, CIO Intermon Oxfam i col·laboradora del Cercle de Directors TIC).
10:10 – 10:20 h Nous models de relació s’estan establint entre clients i proveïdors. (Catalina Grimalt, CIO Port de Barcelona i col·laboradora del Cercle de Directors TIC).
10:20 – 11:00 h TAULA DE DEBAT AMB TOTS ELS PONENTS SOBRE ELS TEMES ANTERIORS
11:00 – 11:45 h COFFEE-BREAK NETWORKING
11:45 – 13:15 h TAULES DE TREBALL/NETWORKING EN GRUPS

L’aforament màxim de la jornada és de 100 persones. És per això que demanem que qui s’inscrigui estigui força segur de poder venir perquè altres membres no quedin fora i per no desvirtuar les taules de treball.

Per a més informació podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

 

INSCRIU-TE AQUÍ

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply