Actualitat

Un error informàtic desencadena el caos a British Airways

caos error informàtic

Cada vegada amb més freqüència sentim notícies als mitjans de comunicació sobre problemes informàtics en grans empreses internacionals com ara atacs, caigudes o fallades del sistema.
Aquesta setmana li ha tocat el torn al vaixell insígnia de les aerolínies de Gran Bretanya, British Airways.
Un bloqueig al sistema IT de la companyia ha afectat al sistema de reserves, al maneig d’equipatge, a les aplicacions de telèfons mòbils i als taulells de facturació, deixant als passatgers davant llargues cues i confusió als aeroports i amb retards eterns.
La caiguda del servei va començar a ocasionar problemes el dissabte 27 de maig al matí i al migdia la companyia va cancel·lar tots els vols des dels aeroports londinencs de Heathrow i Gatwick, els més grans del país.

British Airways assegura que no es tracta d’un ciberatac sinó d’un problema en el subministrament elèctric. Avui diumenge, l’aerolínia segueix treballant per restaurar el seu sistema informàtic però encara no han pogut recuperar la normalitat dels seus vols des dels aeroports de Londres.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply