Actualitat

El Cercle de Directors TIC i el Centre Metal·lúrgic signen un acord de col·laboració

El Centre de Directors TIC i el Centre Metal·lúrgic han signat un acord per col·laborar i donar valor als responsables TIC de les empreses adherides a l’Associació patronal. Amb aquest acord el Centre Metal·lúrgic pretén impulsar la formació i el networking dels CIOs i professionals TIC de les empreses que estan adherides a la seva associació.

Els departaments d’IT, en tots els sectors cada cop són un departament més rellevant dins les empreses que per necessitats de competitivitat de mercat s’estan digitalitzant i estan implementant millores tecnològiques que van estretament relacionades amb aquests departaments.  Amb aquest acord de col·laboració els responsables TIC de les empreses podran aprendre i compartir experiències amb altres professionals com ells d’arreu de Catalunya, coneixent de primera mà noves experiències relacionades amb el seu àmbit de treball.

Sobre el Cercle de Directors TIC

El Cercle de Directors TIC és una xarxa sense ànim de lucre de col·laboracions professionals oberta a tots els directius de l’ecosistema TIC. Es tracta d’un espai de col·laboració de professionals i només es demana pro-activitat. Podeu consultar les trobades que es fan i casos d’èxit que es comparteixen aquí.

L’objectiu del Cercle de Directors TIC és:

Crear una xarxa de relacions personals entre Directors TIC per compartir informació en un terreny que és ràpidament canviant.

Oferir solucions a problemes del dia a dia amb el coneixement col·lectiu.

 

Podeu fer-vos del Cercle gratuïtament aquí.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply